το πρώτο φροντιστήριο σε επιτυχίες

ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Το Φροντιστήριο ΜΕΘΟΔΟΣ ιδρύθηκε το 1981. Πλαισιώθηκε από μια ικανή ομάδα καθηγητών και λειτούργησε για πρώτη φορά στην οδό Χειμάρας. Από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του έγινε το πρώτο φροντιστήριο σε επιτυχίες υποψηφίων στις Ανώτατες Σχολές του κράτους και ανέβασε το επίπεδο σπουδών σε Άλιμο και Άγιο Δημήτριο. Τη θέση αυτή την διατηρεί όλα τα χρόνια της λειτουργίας του μέχρι και σήμερα χάρη στην σκληρή δουλειά και στην προσφορά των καθηγητών του και της Διεύθυνσής του.

Εκατοντάδες μαθητές του πέτυχαν στις εξετάσεις των Α. Ε. Ι και Τ. Ε. Ι , στα 41 χρόνια λειτουργίας όπου ανέβασαν το μορφωτικό και κοινωνικό επίπεδο στον Άγιο Δημήτριο και στον Άλιμο. Αρκετοί μαθητές από γειτονικούς Δήμους Αργυρούπολη, Ηλιούπολη,  Νέα Σμύρνη και Φάληρο του εμπιστεύονται την επιτυχία τους. Πολλοί παλιοί μαθητές του είναι σήμερα γνωστοί, με πετυχημένη πορεία στο χώρο της Επιστήμης, στις επιχειρήσεις και στο Δημόσιο.

Η επιτυχία του Φροντιστηρίου είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας των καθηγητών του με τους μαθητές, της συνεχούς προσπάθειας για βελτίωση, της ανανέωσης των οργανωτικών δομών και της αγάπης για την δουλειά που κάνει. Σήμερα περισσότεροι από 15 καθηγητές μας είναι πρώην μαθητές μας. Η διεύθυνση του Φροντιστηρίου είναι καθηγητές αναγνωρισμένοι για τη δράση τους σ’ όλη την Ελλάδα. Οι καθηγητές μας είναι ό, τι καλύτερο από διδακτικό προσωπικό στα Νότια Προάστια. Τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και η διδασκαλία προσαρμόζεται έγκαιρα στις αλλαγές της μαθησιακής πραγματικότητας.

10+1 λόγοι για να επιλέξετε μέθοδο

.1.2.3.4.5.6.7.8.9.10

για τη διεύθυνση μας

Τη Διεύθυνση του φροντιστηρίου μας στελεχώνουν δύο από τους πλέον καταξιωμένους και γνωστούς φροντιστές στην Ελλάδα. Είναι οι μόνοι φροντιστές συγγραφείς σχολικών βιβλίων με πλούσιο συγγραφικό έργο.

για τους καθηγητές μας

Οι καθηγητές μας, στη ΜΕΘΟΔΟ είναι κοντά σε όλους τους μαθητές και μοιράζονται το άγχος, την αγωνία και τους προβληματισμούς τους. Τους βοηθούν να αναδείξουν τις ικανότητές τους και τους ενθαρρύνουν στην μελέτη. Είναι επιστημονικά καταρτισμένοι και εκπαιδευτικά άρτιοι.

για τα βιβλία μας

Τα βιβλία μας τα διαβάζουν μαθητές και καθηγητές σε όλη την Ελλάδα. Πολύτιμα εργαλεία δουλειάς που στηρίζουν την προσπάθεια των μαθητών στον δρόμο για την επιτυχία. Έχετε την τύχη να μαθαίνετε από τους συγγραφείς τους.

για τις επιτυχίες μας

Κρινόμαστε κάθε στιγμή από τα αποτελέσματα. Οι πολλές επιτυχίες μας είναι αποτέλεσμα της μεθοδικότητας, της οργανωτικότητας, της πείρας και της υπευθυνότητάς μας.

για το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα

Το πρόγραμμα σπουδών στη ΜΕΘΟΔΟ καταρτίζεται από τους διδάσκοντες και τη Διεύθυνση του Φροντιστηρίου. Είναι απόρροια της μακροχρόνιας πείρας μας στις αίθουσες διδασκαλίας και της παρουσίας μας σε όλους τους χώρους της εκπαίδευσης. Τα αποτελέσματα και οι επιτυχίες μας επιβεβαιώνουν την ευστοχία του.

για τα διαγωνίσματα μας

Γράφονται σε συνθήκες εξετάσεων με στοχευμένα θέματα, ώστε να αποτυπωθεί η εικόνα κάθε μαθητή και να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις. Μεθοδεύουν τις επαναλήψεις, προσομοιώνουν τις Πανελλήνιες εξετάσεις και το σπουδαιότερο, πολλά από τα θέματα των εξετάσεων, έχουν αντιμετωπιστεί, ήδη, σε αυτά.

γιατί είμαστε για όλα τα επιστημονικά πεδία, όλων των κατευθύνσεων

Η εμπειρία μας, πλέον, στην εκπαίδευση μας επιτρέπει να ετοιμάζουμε υπεύθυνα τους μαθητές σε κάθε μάθημα. Απόδειξή μας είναι οι επιτυχίες μας στις πλέον περιζήτητες σχολές: Στην Ιατρική της Θετικής κατεύθυνσης, στην Νομική και τη Ψυχολογία της Θεωρητικής κατεύθυνσης. Στις υψηλόβαθμες σχολές του πολυτεχνείου του δεύτερου επιστημονικού πεδίου και τις δυνατές σχολές Οικονομικών σχολών και σχολών πληροφορικής του τέταρτου επιστημονικού πεδίου.

για το εκπαιδευτικό μας περιβάλλον

Άρτιες εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών, άνετοι χώροι, αμφιθέατρα, αναγνωστήρια και γενικά δομές και οργάνωση που δημιουργούν, αυτό που λέμε, περιβάλλον μάθησης.

γιατί η Μέθοδος είναι φροντιστήριο για όλους

Στη ΜΕΘΟΔΟ οι μαθητές είναι ίσοι:

  • Οι καλοί γίνονται πολύ καλοί!
  • Οι πολύ καλοί γίνονται άριστοι!
  • Οι άριστοι αναπτύσσουν και διατηρούν τα πλεονεκτήματά τους!
  • Αν δεν είστε καλοί, θα κάνουμε τα πάντα για να γίνετε!

γιατί είμαστε πάντα δίπλα σας, κοντά σας

Είμαστε κοντά στο σπίτι σας, πολύ κοντά σας κυριολεκτικά και μεταφορικά! Έχετε την τύχη να υπάρχει το αρτιότερο Φροντιστήριο στα Νότια προάστια και ένα από τα καλύτερα της Αθήνας δίπλα σας.