Α' Λυκείου

Καλωσορίσατε στο Φροντιστήριο ΜΕΘΟΔΟΣ!

Εδώ, στο Φροντιστήριο ΜΕΘΟΔΟΣ, είμαστε αφοσιωμένοι στην επιτυχία των μαθητών μας. Αν είστε μαθητής της Α' Λυκείου και αναζητάτε το κατάλληλο περιβάλλον για να προετοιμαστείτε για το σχολείο και τις μελλοντικές προκλήσεις, είστε στο σωστό μέρος.

Οι λόγοι να επιλέξετε ΜΕΘΟΔΟ στην Α΄ Λυκείου

Καλύτερη κατανόηση των μαθημάτων: Τα φροντιστήρια ΜΕΘΟΔΟΣ προσφέρουν επιπλέον διδασκαλία που βοηθά τους μαθητές να κατανοήσουν καλύτερα τα μαθήματα που διδάσκονται στο σχολείο.

Βελτίωση βαθμολογίας: Οι μαθητές μπορούν να βελτιώσουν τις βαθμολογίες τους και να επιτύχουν υψηλότερους βαθμούς στις εξετάσεις.

Πανελλήνιες εξετάσεις: Τα φροντιστήρια ΜΕΘΟΔΟΣ παρέχουν στοχευμένη προετοιμασία για τις Πανελλήνιες εξετάσεις, βοηθώντας τους μαθητές να επιτύχουν τους στόχους τους και να εισαχθούν στα πανεπιστήμια.

Διαγωνίσματα: Τα φροντιστήρια βοηθούν τους μαθητές να προετοιμαστούν για τα ενδιάμεσα σχολικά διαγωνίσματα, παρέχοντας εξάσκηση και ανασκόπηση της ύλης.

Μικρές τάξεις: Οι μικρότερες τάξεις ή τα ατομικά μαθήματα επιτρέπουν πιο εξατομικευμένη διδασκαλία, βοηθώντας τους μαθητές να ξεπεράσουν τις αδυναμίες τους.

Απορίες και δυσκολίες: Οι μαθητές μπορούν να λύσουν απορίες και να αντιμετωπίσουν δυσκολίες που ίσως δεν έχουν την ευκαιρία να εξετάσουν επαρκώς στο σχολείο.

Τα οφέλη των μαθητών/τριών μας είναι: 

Αποτελεσματική Διδασκαλία: οι μαθητές έχουν παρόμοιο επίπεδο γνώσεων και δεξιοτήτων, οι καθηγητές μπορούν να προσαρμόσουν τη διδασκαλία τους στις συγκεκριμένες ανάγκες της ομάδας.

Ενίσχυση Ομαδικού Πνεύματος: Οι μαθητές αισθάνονται πιο άνετα να συμμετέχουν και να εκφράζουν τις απορίες τους, καθώς βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με τους συμμαθητές τους. Αυτό δημιουργεί ένα συνεργατικό περιβάλλον όπου οι μαθητές μπορούν να βοηθούν ο ένας τον άλλον και να προοδεύουν μαζί.

Δημιουργία Σταθερού Περιβάλλοντος Μάθησης: Ένα ομογενές τμήμα δημιουργεί ένα σταθερό και προβλέψιμο περιβάλλον, μειώνοντας την ανασφάλεια και το άγχος των μαθητών.

Τα κυριότερα οφέλη των Μαθητών/τριών μας είναι:


Εξοικείωση με τον Τρόπο Εξέτασης: Οι μαθητές εξοικειώνονται με τη μορφή και το είδος των ερωτήσεων που θα συναντήσουν στις εξετάσεις, μειώνοντας το άγχος και αυξάνοντας την αυτοπεποίθησή τους.

Συστηματική Προετοιμασία: Η διδασκαλία της τράπεζας θεμάτων επιτρέπει στους μαθητές να καλύψουν όλη την εξεταστέα ύλη με οργανωμένο και συστηματικό τρόπο, διασφαλίζοντας ότι δεν θα υπάρχουν κενά στις γνώσεις τους.

Αξιολόγηση και Βελτίωση: Οι μαθητές μπορούν να αξιολογηθούν με βάση τα πρότυπα θέματα και να εντοπίσουν τις αδυναμίες τους, επιτρέποντας στους Καθηγητές να παρέχουν στοχευμένη υποστήριξη και βελτίωση.

Κριτήρια για να επιλέξετε ΜΕΘΟΔΟ στην Α' Λυκείου

Σχέση με τους καθηγητές: Οι μαθητές δίνουν μεγάλη σημασία στη σχέση που έχουν με τους καθηγητές τους και στην ικανότητα των καθηγητών να εξηγούν την ύλη με κατανοητό τρόπο.

Προσωπική υποστήριξη: Η δυνατότητα να λύσουν απορίες και να λάβουν εξατομικευμένη βοήθεια.

Επιτυχία στις εξετάσεις: Οι μαθητές αναζητούν φροντιστήρια με αποδεδειγμένα καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις, ειδικά στις Πανελλήνιες.

Κοινωνικό περιβάλλον: Οι μαθητές επιθυμούν ένα περιβάλλον όπου μπορούν να νιώθουν άνετα και να δημιουργήσουν φιλίες.

Ατμόσφαιρα: Μια θετική και υποστηρικτική ατμόσφαιρα είναι σημαντική για τη συγκέντρωση και την αποδοτικότητα.

Συμβατότητα με το ωράριο: Οι μαθητές θέλουν το πρόγραμμα του φροντιστηρίου να είναι συμβατό με τις υπόλοιπες δραστηριότητές τους.

Δίδακτρα: Το φροντιστήριο προσφέρει άριστη σχέση ποιότητας-τιμής. Έχουμε από τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Πρόγραμμα Σπουδών Α΄ Λυκείου

Το πρόγραμμα σπουδών μας περιλαμβάνει:

Καλλιεργούμε τις γλωσσικές δεξιότητες και την εκτίμηση για τη λογοτεχνία, βελτιώνοντας την ικανότητα έκφρασης και κατανόησης.

Ενισχύουμε τις βασικές μαθηματικές γνώσεις και δεξιότητες, απαραίτητες για την επιτυχία σε όλες τις μελλοντικές επιστημονικές κατευθύνσεις.

Προσφέρουμε βαθιά κατανόηση των φυσικών φαινομένων και βασικές αρχές της φυσικής, προετοιμάζοντας τους μαθητές για πιο προχωρημένα μαθήματα.

Εισάγουμε τους μαθητές στις βασικές έννοιες της χημείας, ενισχύοντας τη θεωρητική και πρακτική κατανόηση.

Διδάσκουμε τη γλώσσα και τον πολιτισμό της αρχαίας Ελλάδας, ενισχύοντας την κατανόηση της νεοελληνικής γλώσσας.

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Σπουδών

Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία 2 ώρες
Μαθηματικά 3 ώρες
Φυσική 2 ώρες
Χημεία 2 ώρες
Μαθήματα Επιλογής
Αρχαία Ελληνικά 2 ώρες
Γεωμετρία 2 ώρες

Τα πλεονεκτήματα του φροντιστηρίου ΜΕΘΟΔΟΣ

Λόγοι για τους οποίους... Υπερέχουμε

Εδώ βρίσκονται οι μαθητές που επιδιώκουν την υψηλότερη απόδοση και την ανάπτυξη προσωπικών δεξιοτήτων.

Προετοιμάζουμε τους μαθητές με τη γνώση και τις δεξιότητες που απαιτούνται όχι μόνο για την εισαγωγή στις υψηλόβαθμες σχολές, αλλά και για μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία.

Η φήμη μας ως η κορυφαία επιλογή στην περιοχή δεν περιορίζεται μόνο στην ακαδημαϊκή αριστεία, αλλά και στην προσφορά μιας συναρπαστικής παιδαγωγικής εμπειρίας.

Διδάσκει και μαθαίνει, αλλά και δημιουργεί ένα κοινό, υποστηρικτικό περιβάλλον για κάθε μαθητή.

Είπαν για εμάς

Λόγια μαθητών μας που τελείωσαν την Α' Λυκείου

Εγγραφές και Πληροφορίες

Οι εγγραφές για το νέο σχολικό έτος είναι ανοιχτές! Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσετε μια συνάντηση και να συζητήσουμε το πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.