10 λόγοι για να επιλέξεις ΜΕΘΟΔΟ

για να κατακτήσεις τη δική σου κορυφή!

για τη διεύθυνσή μας

Τη Διεύθυνση του φροντιστηρίου μας στελεχώνουν δύο από τους πλέον καταξιωμένους και γνωστούς φροντιστές στην Ελλάδα. Έμπειροι, τολμηροί, καινοτόμοι με αγάπη και μεράκι για την δουλειά τους καθοδηγούν και εμπνέουν μαθητές και καθηγητές να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Είναι οι μόνοι φροντιστές συγγραφείς σχολικών βιβλίων, και γενικότερα το συγγραφικό τους έργο είναι πλούσιο, έγκυρο, πολυεπίπεδο.

για τους καθηγητές μας

Οι καθηγητές μας, στη ΜΕΘΟΔΟ είναι κοντά σε όλους τους μαθητές και μοιράζονται το άγχος, την αγωνία και τους προβληματισμούς τους. Τους βοηθούν να αναδείξουν τις ικανότητές τους και τους ενθαρρύνουν στην μελέτη. Είναι επιστημονικά καταρτισμένοι και εκπαιδευτικά άρτιοι.

για τα βιβλία μας

Τα βιβλία μας τα διαβάζουν μαθητές και καθηγητές σε όλη την Ελλάδα. Πολύτιμα εργαλεία δουλειάς που στηρίζουν την προσπάθεια των μαθητών στον δρόμο για την επιτυχία. Έχετε την τύχη να μαθαίνετε από τους συγγραφείς τους.

για τις επιτυχίες μας

Κρινόμαστε κάθε στιγμή από τα αποτελέσματά μας. Οι επιτυχίες των μαθητών μας επιβεβαιώνουν την εκπαιδευτική μας αρτιότητα, τη συνέπεια και τη φήμη μας. Τίποτα δεν είναι τυχαίο: όλα είναι αποτέλεσμα της μεθοδικότητας, της οργανωτικότητας, της πείρας και της υπευθυνότητάς μας.

για το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα

Το πρόγραμμα σπουδών στη ΜΕΘΟΔΟ καταρτίζεται από τους διδάσκοντες και τη Διεύθυνση του Φροντιστηρίου. Είναι απόρροια της μακροχρόνιας πείρας μας στις αίθουσες διδασκαλίας και της παρουσίας μας σε όλους τους χώρους της εκπαίδευσης. Τα αποτελέσματα και οι επιτυχίες μας επιβεβαιώνουν την ευστοχία του.

για τα διαγωνίσματα μας

Γράφονται σε συνθήκες εξετάσεων με στοχευμένα θέματα, ώστε να αποτυπωθεί η εικόνα κάθε μαθητή και να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις. Μεθοδεύουν τις επαναλήψεις, προσομοιώνουν τις Πανελλήνιες εξετάσεις και το σπουδαιότερο, πολλά από τα θέματα των εξετάσεων, έχουν αντιμετωπιστεί, ήδη, σε αυτά.

γιατί είμαστε για όλα τα επιστημονικά πεδία,
όλων των κατευθύνσεων

Η εμπειρία μας, πλέον, στην εκπαίδευση μας επιτρέπει να ετοιμάζουμε υπεύθυνα τους μαθητές σε κάθε μάθημα. Απόδειξή μας είναι οι επιτυχίες μας στις πλέον περιζήτητες σχολές: Στην Ιατρική της Θετικής κατεύθυνσης, στην Νομική και τη Ψυχολογία της Θεωρητικής κατεύθυνσης.

για το εκπαιδευτικό
μας περιβάλλον

Άρτιες εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών, άνετοι χώροι, αμφιθέατρα, αναγνωστήρια και γενικά δομές και οργάνωση που δημιουργούν, αυτό που λέμε, περιβάλλον μάθησης.

γιατί η Μέθοδος είναι
φροντιστήριο για όλους

Στη ΜΕΘΟΔΟ οι μαθητές είναι ίσοι:

  • Οι καλοί γίνονται πολύ καλοί!
  • Οι πολύ καλοί γίνονται άριστοι!
  • Οι άριστοι αναπτύσσουν και διατηρούν τα πλεονεκτήματά τους!
  • Αν δεν είστε καλοί, θα κάνουμε τα πάντα για να γίνετε!

γιατί είμαστε πάντα δίπλα σας, κοντά σας

Είμαστε κοντά στο σπίτι σας, πολύ κοντά σας κυριολεκτικά και μεταφορικά! Έχετε την τύχη να υπάρχει το αρτιότερο Φροντιστήριο στα Νότια προάστια και ένα από τα καλύτερα της Αθήνας δίπλα σας.