Προτεραιότητά μας, ο μαθητής

Η παιδευτική πράξη της Μεθόδου προσεγγίζει κάθε μαθητή ξεχωριστά, με σεβασμό στην προσωπικότητά του, τις επιλογές του και τα όνειρά του.

Μεθοδικότητα Δημιουργία

Μαθαίνουμε τους μαθητές μας να εργάζονται μεθοδικά,να διαβάζουν, να μελετούν, να σκέφτονται και να δημιουργούν.

Αποτελεσματικότητα

Στην πράξη κρίνονται όλα! Οι ιδέες, η μεθοδολογία και η κάθε είδους τεχνική, πρέπει να δώσουν αποτέλεσμα. ΜΕΘΟΔΟΣ: Εμπνεόμαστε, εμπνέουμε, σχεδιάζουμε, υλοποιούμε!

Διαρκής πρόοδος και εξέλιξη

Δεν εφησυχάζουμε! Εφευρίσκουμε τρόπους, ώστε οι μαθητές μας να γίνονται όλο και καλύτεροι, να ανακαλύπτουν νέα πράγματα, να καλλιεργούν τις ικανότητές τους, να πετυχαίνουν τους υψηλότερους στόχους. Τους στόχους τους!

Καινοτομίες

Πρωτοτυπούμε και πρωτοπορούμε! Διευρύνουμε τους ορίζοντες των μαθητών μας, στηρίζουμε τις φιλοδοξίες τους, τους εμψυχώνουμε και με νέους τρόπους τους δυναμώνουμε συνεχώς.

Σεβασμός, έμπνευση, καθοδήγηση

Κάθε μαθητής έχει την προσωπικότητά του, τις δυνατότητές του, τις αντοχές του, τα προτερήματά του, τις αγωνίες του και τις φιλοδοξίες του. Βρισκόμαστε δίπλα του, νοιαζόμαστε, αγρυπνούμε και τον στηρίζουμε.

Πρωτοποριακό περιβάλλον

Άνετες αίθουσες, αμφιθέατρα, αναγνωστήρια, κοινόχρηστοι χώροι, είναι για εμάς απαραίτητες προϋποθέσεις για ένα πρωτοποριακό περιβάλλον εργασίας, στο οποίο μαθητές και καθηγητές παράγουν φροντιστη- ριακή παιδεία, πραγματικά υψηλού επιπέδου.